Geen alternatief voor Camperpark Den Haag

Het is eigenaar Erik Romijn van Camperpark Den Haag niet gelukt om een alternatieve locatie te vinden voor zijn camperpark. Op dinsdag 4 juni is het afgelopen en op 1 juli moet het terrein leeg zijn.

Romijn is op z’n zachts gezegd teleurgesteld. “Ik ben een geboren Hagenaar en wilde iets goeds doen voor de stad, maar ik ben er helemaal klaar mee. Waar moeten campers straks terecht? In de wijde omgeving zijn geen camperplaatsen.”

Camperpark Den Haag

Acht jaar lang exploiteerde hij de camperplaats in een van de oksels van het Prins Clausplein in Den Haag, telkens met het vooruitzicht dat er een einde aan zou komen. Maar ook steeds met een jaar verlenging. “Waardeloos, want zo kun je niet investeren.”

Maar een succes was het wel, want er stonden regelmatig tientallen campers, van mensen die Den Haag wilden bezoeken. Vandaar dat Romijn op zoek ging naar een alternatieve locatie, ook met steun van de NKC. “Maar die plek is er gewoon niet. Ik heb gezocht tot aan Woerden.”

Romijn gooit het nu over een andere boeg: hij gaat op zoek naar een camperplaats of camping elders in het land, die hij kan overnemen. “Het maakt me niet uit waar, maar in de buurt van Den Haag zal het niet zijn. Heel jammer voor de stad.”

De sitecode van Camperpark Den Haag op Campercontact is 41687.