Grootste particuliere campermarkt op Nationaal Camperweekend

Bij Flevo Nice in Biddinghuizen vindt op zaterdag 13 april een campermarkt plaats, waar particulieren hun camper te koop kunnen aanbieden of een camper kunnen kopen. Het evenement maakt deel uit van het Nationaal Camperweekend dat de NKC en Tweedehandscamper.nl organiseren en belooft een breed scala aan gebruikte campers te bieden: er zijn nu al ruim honderd campers aangemeld.

Behalve het verkopen of kopen van een camper kunnen bezoekers ook presentaties volgen, verzorgd door de NKC. Ze kunnen de consument helpen bij de aanschaf van een camper. Eventmanager Tim van den Boorn van de NKC: “We lichten het aankoopproces van een camper toe. Waar moet je op letten als je een camper gaat kopen? Welke stappen moet je nemen om tot een overwogen aanschaf over te kunnen gaan? En wat moet je absoluut niet te vergeten? Wat zijn de valkuilen?” Van den Boorn wijst op de aanwezigheid van veel expertise op campergebied. “Er zijn camperexperts van de NKC aanwezig, net als Camperhost en Campermakelaar.nl, om alle vragen van bezoekers te beantwoorden. Ook is er een weegbrug en een testbaan. En een mooi cateringaanbod.”

Bezoekers en verkopers die vooraf online inschrijven krijgen korting. Bezoekers betalen 3,50 euro en verkopers 22,50 euro. Een kaartje aan de deur kost 7,50 euro en aanbieders van campers betalen na 3 april 32,50 euro om deel te nemen. Het evenement Koop je camper op Zaterdag vindt plaats bij Flevo Nice, aan de Strandgaperweg 20 te Biddinghuizen, van 10.00 tot 16.00 uur.