Zilveren speld voor Jo Schönen

NKC-vrijwilliger Jo Schönen heeft uit handen van manager business operations Eric Zeevalk een zilveren speld ontvangen voor zijn bijzondere verdiensten voor de vereniging.

Schönen organiseert al 20 jaar talloze NKC-evenementen, zowel voor equipes als voor solo's. Hij is hierin bijzonder gedreven en dienstbaar, waarvoor we hem zeer erkentelijk zijn. Vanaf 2003 was hij lid van de recreatiecommissie in regio Zuid en vanaf 2017 maakt hij deel uit van het Soloteam.

Eind 2019 heeft de NKC Schönen gevraagd om coördinator te worden van het Soloteam. Hij heeft deze groep in een periode van veel positiewisselingen en interne verdeeldheid weer op koers gekregen en ervoor gezorgd dat deze oudste community van de NKC nog steeds van toegevoegde waarde is.

NKC Solo

NKC Solo is er voor camperaars die bijvoorbeeld alleen zijn komen te staan door het overlijden van hun partner en voor wie de drempel naar solo camperen lastig kan zijn. Binnen de NKC Solo-groep vinden ze gelijkgestemden en is het eenvoudiger om nieuwe reismaatjes te vinden.

Over de zilveren speld

De zilveren speld is een onderscheiding voor vrijwilligers die gedurende een langere periode een significante bijdrage hebben geleverd aan de activiteiten en doelen van de NKC.