Tijdelijke camperplaats tijdens TT van Assen

Ter gelegenheid van de jaarlijkse TT van Assen wordt in de buurt van het circuit de tijdelijke camperplaats TT camping Stadsbroek ingericht, van woensdag 21 tot en met maandag 26 juni. De camperplaats ligt op een rustige locatie aan de rand van Assen, op loopafstand van het stadscentrum en van het TT-circuit.

De TT van Assen vindt altijd plaats in het laatste weekend van juni. Niet alleen op het circuit, maar ook in de binnenstad is gedurende het evenement van alles te beleven. Camperaars die graag deze TT-sfeer willen beleven, kunnen terecht op het terrein van wielerbaan Stadsbroek, waar een camping wordt ingericht met plaats voor meer dan tweehonderd campers van alle formaten.

De camperplaats wordt 24 uur per dag bewaakt en het hele terrein is omheind met hekken. De toegangsweg tot de brede grasstroken waar de campers staan is verhard. Sanitair is aanwezig en er wordt een mobiele serviceplaats ingericht voor het gratis lozen van toiletcassettes en grijs water. Op een groot deel van de camperplaats worden stroompunten aangelegd. Op de camping is catering aanwezig voor ontbijt, snacks, maaltijden en dranken.

De gemeente Assen geeft met het inrichten van deze speciale camperplaats gehoor aan de groeiende vraag naar ruimte en bijbehorende voorzieningen voor campers tijdens de TT. De beheerders van Camperplaats Appelscha zullen de tijdelijke camperplaats inrichten en runnen.

De sitecode van TT camping Stadsbroek in Assen is 105039. Reserveren kan via de website van de camping.