Compacte halfintegraal Wingamm Oasi 540.1

Met een lengte van slechts 5,42 meter is de Wingamm 540.1 zeer compact te noemen, zeker voor een halfintegraal. Toch is het de Italiaanse fabrikant gelukt om, dankzij het dropdown bed, de leefruimte van binnen bepaald riant te maken.

Wingamm Oasi 540.1 Compacte Halfintegraal (1)

De Wingamm 540.1 is slim ontworpen. Het hefbed van 197 bij 134 centimeter kan een belasting aan van maar liefst 350 kilo en wordt aan de voorkant neergelaten tot boven het stuur. In opgeklapte toestand is het onzichtbaar weggewerkt tegen het plafond. Een ander slimmigheidje is de positie van de toegangsdeur rechtsachter, waardoor er in de royale leefruimte van de camper plaats is voor een comfortabele dinette, een flink keukenblok met een koelkast van 96 liter, een complete badkamer aan de linker achterzijde en zelfs een hoge hangkast voor kleding.

Er is geen garage, maar er zijn wel twee van buiten toegankelijke opbergruimtes, waarin campingmeubilair past. Er zijn vier zitplaatsen met autogordels. De dinette kan omgebouwd worden tot eenpersoonsbed. De Fiat Ducato heeft een motor van 140 pk. Optioneel zijn extra’s als achteruitrijcamera, navigatiesysteem, cruise control en passagiersairbag.

De Wingamm 540.1 is te koop vanaf 115.500 euro.