Buscamper Dreamer D51 Fun Addict

De Franse camperfabrikant Dreamer, onderdeel van de Rapido-groep, komt met een nieuw model op basis van de Ford Transit: de Dreamer D51 Fun Addict. De nog geen zes meter lange buscamper is helemaal compleet en de focus ligt – heel Frans – op lekker koken.

 

D51addict Ext

De keuken heeft een compressorkoelkast van 84 liter aan de kopse kant van het ruime keukenblok, waar een behoorlijke werkruimte is gesitueerd naast het tweepitsgasstel en de spoelbak met elk een eigen glazen afdekplaat. Het keukenblok heeft drie soepel lopende lades voor een uitgebreide keukeninventaris en in de wand boven de spoelbak is zelfs plaats voor een kruidenrek.

De badkamer heeft een zwenkbare wastafelwand, waardoor er een douchecabine ontstaat. Het dwarsbed achterin meet 190 bij 140 centimeter en heeft een opklapbare lattenbodem en een koudschuimmatras. De garage is bereikbaar via de twee naar buiten draaiende achterdeuren met ieder een raam. De dinette kan met een matrasuitbreidingsset omgebouwd worden tot een derde slaapplaats. Er zijn vier goedgekeurde zitplaatsen met autogordels.

De Dreamer D51 Fun Addict is te koop vanaf 69.900 euro.