Mobilvetta breidt instapserie Kea uit

Het Italiaanse Mobilvetta heeft de instapserie Kea uitgebreid met de halfintegraal Kea P85 en de integraalcamper Kea I85. Beide indelingen hebben enkele bedden en in de dinette een hoekbank.

Whatsapp Image 2023 02 13 At 14.23.42 (4)

De nieuwe campers lijken in veel opzichten op de Kea 86, die ook als halfintegraal en als integraalcamper in de showroom staat. Het grote verschil is de inrichting van het woongedeelte. De face-to-face-indeling in de Kea 86 maakt in de nieuwe indelingen plaats voor een L-vormige dinette waar – aangevuld met de draaibare cabinestoelen – vijf mensen kunnen plaatsnemen. De tafel is in vier richtingen te verplaatsen.

In het interieur van de Mobilvetta Kea P85 en de Kea I85 wisselen lichte en donkere kleuren elkaar af. De banken en stoelen zijn voorzien van gecapitonneerde kussens, die vaker in de campers van Mobilvetta te zien zijn. De L-vormige keuken is uitgerust met onder meer een driepitskookplaat en een ronde spoelbak. De koelkast heeft een inhoud van 145 liter. Het sanitair in het midden van de camper is met deuren af te sluiten van de rest van de camper. Bij zowel de douche als het toilet is teakhout gebruikt. In het slaapgedeelte is veel ruimte voor het opbergen van bagage. Zowel in de kasten onder de bedden als in de bovenkastjes.

De halfintegraal is leverbaar vanaf 84.081 euro, de integraal heeft 91.994 euro op het prijskaartje staan.