Vijf innovatieve camperbouwers in nieuwe Kampeerauto

Nederlandse camperbouwers zijn in opkomst. In deze nieuwe Kampeerauto portretteren we vijf van deze bouwers die met hart en ziel werken aan hun product.

De vijf camperbouwers hebben allemaal hun eigen specialiteit: op maat, met recycled materiaal of een ingenieuze inbouw. Maar wat ze gemeen hebben is dat ze stuk voor stuk bijzondere campers leveren.

Wat nu nog bijzonder is maar in de toekomst gaat veranderen: op pad met een elektrische camper. Ton Kolijn maakte een rondje langs laadpalen en fietsroutes. De belevenissen en uitdagingen staan in zijn verhaal.

Volop reisinspiratie

Natuurlijk staat er meer reisinspiratie in deze editie. Zo surfen we aan Griekse stranden, rijden we langs de sporen van de Eerste Wereldoorlog in België en Noord-Frankrijk, zwerven we langs de Dommel en wandelen we in Brabant langs kloosters.

Dit, heel wat campernieuws en meer zijn te ontdekken in deze nieuwste editie. Kampeerauto 6-2023 ligt vanaf 22 augustus bij NKC-leden op de deurmat. Het nummer is ook digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.