Camperen naast melkveebedrijf in Haaren

In Haaren in Brabant is de nieuwe camperplaats Raamhoeve van start gegaan, met een sfeervolle kantine in een voormalige varkensstal. De nieuwe camperplaats ligt vlak bij de doorgaande weg N65 en op korte fietsafstand van gezellige Brabantse plaatsen als Oisterwijk en ’s-Hertogenbosch.

52

Gasten kunnen een bezoek brengen aan het boerenbedrijf. De koeien lopen tussen april en oktober buiten. “Op zoek naar een neventak kwamen wij al snel uit bij een camperplaats. Vanwege de zorg voor onze dieren zijn wij altijd aanwezig en kunnen we het hele jaar open zijn”, vertelt eigenaar Luuk Vermeer. “De eerste weken waren verrassend leuk. Mede dankzij Campercontact wisten gasten ons te vinden.” Liselot van den Hurk: “Elke keer als er weer een camper aan komt rijden denken wij: oh, daar is er weer een! Dat gaat denk ik nooit vervelen.”

Sanitair en een kantine zijn te vinden in een oude varkensstal, die vanaf de grond is verbouwd. “Van de foto’s ken je de ruimte niet meer terug.” In de kantine kunnen mensen een kopje koffie of thee pakken en een leuke route uit te stippelen. Luuk Vermeer: “Er is informatie te vinden over fiets- en wandelmogelijkheden, bezienswaardigheden en horeca. In de boekenbak liggen boeken die men mag ruilen. Wij zijn zelf ook graag te vinden in de kantine, het is een fijne ruimte geworden.”

De sitecode van camperplaats Raamhoeve op Campercontact.com is 103670.