Jubilerend Pilote presenteert buscamper Atlas A603 G op Ford

Pilote komt met een jubileumserie op het Ford-chassis, ter gelegenheid van het zestigjarig bestaan van de bouwer. De buscamper Pilote Atlas A603 G is het eerste model in deze nieuwe serie.

Pilote Atlas Aussen Actueeltje 10 10

Met de Atlas A603 G mikt Pilote op camperaars die graag onafhankelijk en door wat ruiger gebied reizen. De camperbouwer uit Frankrijk kiest daarom voor de Ford Transit Trail, die dergelijke reizen prima aankan. De robuuste Transit Trail is uitgerust met een mechanisch sperdifferentieel. Zanderige paden, hobbelige wegen of nat gras zijn hiermee gewoon begaanbaar. Het sperdifferentieel voorkomt wielspinning en zorgt dat de camper beter grip op de weg houdt.

Stoer exterieur
Het avontuurlijke off road reizen dat Pilote met deze buscamper voor ogen heeft, vertaalt zich naar het exterieur. Dat is stoer nachtblauw gecombineerd met zwart. Opvallend is de grille met daarop in grote letters de naam van Ford. De luifel en de wielen van 16 inch zijn eveneens zwart.

Het interieur bevat een dwarsbed, een dinette en een keukenblok met op de kopse kant een koelkast. De Pilote Atlas A603 G heeft zonnepanelen en een kachel op diesel. Wat de stoere camper gaat kosten, is nog niet bekend.