Dethleffs presenteert drie indelingen van halfintegraal Just Go

Nieuw in de vorig jaar geïntroduceerde halfintegraalserie Just is de Just Go, met de Ford Transit als basisauto. Deze is er in twee lengtes en drie indelingen.

De twee grootste zijn de T 7055 EB en de T 7055 DBL van 7,36 meter lang, met respectievelijk enkele bedden 215 centimeter lang of een in hoogte verstelbaar queensbed van 190 bij 150 centimeter. Een slag kleiner is de 6,99 meter lange T 6815 EB met enkele bedden.

De Ford Transit is in de standaarduitvoering uitgerust met een EcoBlue-dieselmotor van 130 pk. De wagen heeft cruisecontrol, een DAB+-autoradio met stuurbediening, verwarmbare en elektrisch instelbare buitenspiegels en diverse assistsystemen, waaronder zijwindassist en hill holder. Eveneens standaard zijn de cabineverduistering, de 70 centimeter brede opbouwdeur met hor en de grote garage.

Nieuwe achterwand
De nieuwe Just Go heeft veel weg van de Just 90. Toch zijn er de nodige verschillen. Zo pakte Dethleffs de achterkant van de halfintegraal aan, met een andere look voor de verlichting en een nieuw design voor de achterwand. In het interieur komen diverse grijstinten en een licht houtdesign samen. De modellen met de enkele bedden hebben in het zitgedeelte een halve dinette en een optionele zijstoel. De Just Go met queensbed heeft twee langsbanken en een vrijstaande tafel.

Het sanitair in de grote modellen verschilt van de korte halfintegraal. Die heeft namelijk een Variobad in plaats van het Raumbad dat zijn grote broers hebben. Alle campers in de serie hebben een hoekkeuken met spoelbak, twee gaspitten en een koelkast van 142 liter met een vriesvak van 15 liter.

Optioneel Comfortpakket
Tegen een meerprijs is een Comfortpakket verkrijgbaar. Dit bevat onder meer de mogelijkheid voor een L-vormige zithoek met een vrijstaande tafel in de modellen met enkele bedden. Verder bestaat dit pakket uit zaken als een badkamerraam, een dakraam in de cabine, een hef-kanteldakluik boven de zitgroep, een regensensor, airco, indirecte verlichting, vouwverduistering, een tweede garageluik en andere bekleding. Een 160 pk-motor, automatische versnellingsbak en een elektrisch hefbed staan ook op de optielijst. Ook een speciaal winterpakket is verkrijgbaar.

Wat de nieuwe halfintegralen gaan kosten, is nog niet bekend.