Weinsberg CaraCompact 640 MEG MB Edition Pepper nu op Sprinter

De nieuwe Weinsberg CaraCompact 640 MEG Edidtion Pepper heeft de Mercedes Sprinter als basis: niet alleen vanwege de grotere leveringszekerheid van chassis van dit merk, maar ook omdat Mercedes de halfintegraal volgens Weinsberg naar een nieuw niveau tilt.
De Sprinter heeft standaard een 150 pk-motor – 170 pk is optioneel – en natuurlijk de talloze assist- en veiligheidssystemen. Verder is hij standaard voorzien van 16 inch-lichtmetalen wielen.

3300 Caracompact Suite Pepper MB 640MEG EX+BP Presse 8631

Suite-uitvoering
De Weinsberg CaraCompact 640 MEG MB Edition Pepper komt zowel in de reguliere indeling als in de Suite-uitvoering op Mercedes te staan. Het verschil tussen de halfintegralen zit hem in het aantal slaapplaatsen. De gewone uitvoering heeft enkele bedden van 200 bij 82 centimeter, de Suite is uitgerust met een hefbed, waarmee vier slaapplaatsen ontstaan. Zonder hefbed is de stahoogte 2 meter, met hefbed is dat 1,90 meter.
In het interieur is veel hout in verschillende decors verwerkt. Het zitgedeelte bestaat uit een dinettebank en de cabinestoelen. Een smart-tv van 23 inch behoort tot de standaarduitrusting.

Verschuifbare wastafel
Het keukenblok is compact, maar heeft wel werkbladverlenging. De koelkast heeft een flinke inhoud van 142 liter. In de badkamer zijn een douche en een toilet te vinden en verschuifbare wastafel, die naar wens voor extra ruimte zorgt. De Weinsberg CaraCompact 640 MEG MB Edition Pepper is in beide uitvoeringen uitgerust met onder meer Truma iNetX, het bluuwater-waterfiltersysteem, een achteruitrijcamera en een groot te openen raam voorin. De wagen is leverbaar vanaf 94.196 euro.