Rimor Seal 50: plaats voor zes personen

Met twee stapelbedden achterin en een bed in de alkoof is de vernieuwde familiecamper Rimor Seal 50 geschikt voor campertripjes met zes personen.

002 Seal 50 ESTERNO

De roots van Rimor liggen in Italië en dat is in het interieur duidelijk te zien. De vernieuwde Rimor Seal 50 kenmerkt zich door een mix van lichte en donkere kleuren, gecombineerd met veel indirecte sfeerverlichting. Ook de vloer in jachtlook springt in het oog. De twee hoekbanken tegenover elkaar bieden genoeg ruimte om met zes personen te zitten. Wie met een kleiner gezelschap reist, kan op deze riante banken uitgebreid de benen strekken. De banken zijn tijdens de reis om te bouwen tot vier gordelplaatsen.

De rechte keuken is uitgerust met een driepitskookplaat, een spoelbak en boven- en onderkastjes. Hier valt vooral het design van de achterwand op, dat doet denken aan mediterrane tegeltjes. Aan de overkant staat de koel-vriescombinatie van 141 liter, met daarnaast een kledingkast.

Bijzondere badkamer
De Rimor Seal 50 onderscheidt zich door de plek van de badkamer. Niet in het midden van de camper, maar helemaal achterin, ingeklemd tussen de twee stapelbedden. Hier is net voldoende plek voor een cassettetoilet, een wastafel en een douchebak, waar je bij binnenkomst direct in stapt. Een spiegelkastje en een te openen raam maken deze opvallende badkamer compleet.

De Fiat Ducato heeft standaard een 120 pk-motor, een zesversnellingsbak, cruisecontrol, ABS en twee airbags. Het exterieur is grotendeels wit, gecombineerd met grijze vlakken en striping in rood en antraciet. De Rimor Seal 50 is leverbaar vanaf ongeveer 73.000 euro.​