Halfintegraal Rimor Kilig 67 Plus op Ford Transit

Camperfabrikant Rimor uit het Italiaanse Poggibonsi komt voor seizoen 2023 met een compleet nieuwe serie: de Rimor Kilig. Deze serie op de Ford Transit bestaat uit zes halfintegraalcampers en vijf alkoofcampers. Een van die halfintegralen is de Rimor Kilig 67 Plus met een face-to-face-indeling.

S4 7712 Copia

Net als de andere campers uit de Kilig-serie heeft de 67 Plus een modern interieur. De stoffering, de wandbekleding en het tafelblad zijn licht van kleur en contrasteren daardoor met het donkerbruin van de vloer en de meubelpanelen. Deze gedekte kleuren worden onderbroken door enkele azuurblauwe accenten, zoals een bankkussen en een kapstok.

Vier slaapplaatsen
In de Rimor Killig 67 Plus kunnen vier personen slapen. Een vast bed is er niet. Het standaard hefbed heeft een afmeting van 140 bij 220 centimeter. Van de zithoek met de twee loungebanken is optioneel nog een bed van 139 bij 200 centimeter te maken. Er zijn vier goedgekeurde zitplaatsen.

De rechte keuken is compact en heeft een driepitsgasstel en een ronde spoelbak. Tegenover het keukenblok staat de koelkast van 141 liter. Een oven staat op de optielijst. Een deur scheidt het sanitair van de keuken en het woongedeelte. Hier een wastafel met toilet, met aan de overkant een separate douche. Achter in de camper is ruimte gereserveerd voor kleding en andere bagage. Ook kan hier een fiets staan. De Rimor Killig 67 Plus is leverbaar vanaf 66.005 euro.