Buscamper Sun Living V 60SP TentTop heeft slaaphefdak

Sun Living heeft de al bestaande buscamper V 60SP nu uitgerust met een slaaphefdak, waardoor deze meer licht, lucht en ruimte heeft. In de Sun Living V 60SP TentTop, die onder de 6 meter blijft, kunnen vier personen reizen en slapen.

Sun Living V 60SP Tenttop Buscamper Kleiner Bestand 2 (1)

Het slaaphefdak heeft een tweepersoonsbed, een lampje en valbescherming. Het tentdoek kan helemaal open. Dankzij de hor komen er geen insecten binnen. Nog twee camperaars kunnen in het dwarsbed achter in de buscamper overnachten. Onder het bed is ruimte voor bagage, met onderweg ook ruimte voor grote spullen. Het bed is namelijk gedeeltelijk op te klappen, zodat hier bijvoorbeeld fietsen kunnen staan.

Fris interieur
Het interieur van de Sun Living V 60SP TentTop is fris en licht. Voor de meubelfronten is er keuze tussen wit of een houtlook. De inrichting is traditioneel, zoals in de meeste buscampers. Het keukenblok staat bij de schuifdeur en de bank is voorzien van twee gordelplaatsen. De cabinestoelen zijn draaibaar. Standaard heeft de buscamper een compressorkoelkast van 84 liter. Een exemplaar van 138 liter staat op de optielijst. In de combibadkamer zijn een toilet, een douche en een wastafel te vinden.

De Sun Living V 60SP TentTop is verkrijgbaar op de Fiat Ducato en de Citroën Jumper. Standaard wordt de camper in het wit geleverd, maar optioneel is grijs ook mogelijk. De buscamper met slaaphefdak is leverbaar vanaf 70.120 euro.