Nieuwe camperplaats in Geesteren naast de wijnvelden

In Geesteren in de provincie Overijssel hebben Edwin en Desirée Lohuis een nieuwe camperplaats ontwikkeld: Reensboer Recreatie. De camperplaats staat op het boerenerf en biedt plek aan 25 campers.

De twee hebben een vleeskalverhouderij, maar waren op zoek naar – wat ze noemen – een tweede financiële poot onder het bedrijf. Desirée Lohuis: “Toen we hoorden dat er op dit moment massaal campers verkocht worden, dachten we: die mensen zoeken vast een mooi plekje om te overnachten. Dat kan bij ons.”

Ze schakelden de hulp van Tjerk Hiddes in, camperplaatsadviseur van de NKC en ze besloten te gaan kijken bij andere camperplaatsen in de omgeving. Lohuis: “De belangrijkste tip die we kregen, was leg ruime plaatsen aan en zorg voor goed sanitair. Verder kregen we ook de tip om rekening te houden met de zon. En wat ook opvallend was: alle camperplaatseigenaren waar wij langsgingen, waren enthousiast. Ze zeiden allemaal: doen!”

Gelukkig hadden de andere camperplaatseigenaren gelijk, want de twee zijn heel enthousiast over alle gasten die inmiddels langskomen. Lohuis: “Tot nu toe is het hartstikke leuk om te doen. De gasten zijn allemaal heel positief en genieten van de rust en de vriendelijkheid. Dit is bovendien een goed gebied om te wandelen en te fietsen. Verder hebben wij voor de liefhebber heerlijke wijn te koop. Onze buurman, een kleine honderd meter verderop, heeft een wijngaard.” De camperplaats heeft verder een broodjesservice en goede wifi.

Meer informatie over de camperplaats is te vinden op Campercontact.com via sitecode 98362.