Hobby Vantana Ontour Edition: complete instapper

Van de zes camperseries die Hobby voor 2022 op de markt brengt, springt de Vantana Ontour Edition eruit. Een buscamper die als instapmodel is gepresenteerd, maar waarbij niet op de uitrusting is beknibbeld.

Dat begint al bij de motor van 140 pk van de Citroën Jumper, waar de wagen op is gebouwd. De Vantana Ontour Edition komt verder met een multimediasysteem met daarin een achteruitrijcamera, wifi, navigatie en een satellietsysteem met een led-televisie. Opvallend in de standaarduitrusting is ook de uittrekbare gaskast voor twee gasflessen van 11 kilogram. De wagen is verder uitgerust met onder meer ABS, ESP, cruisecontrol, centrale vergrendeling en een lederen stuurwiel.

Twee indelingen

De Hobby Vantana Ontour Edition is te koop in twee indelingen. De K 60 FT is 5,99 meter lang en heeft een dwarsbed van 185 centimeter lang. De K 65 ET is 6,36 meter lang en is voorzien van twee enkele bedden, waarvan de langste 200 centimeter meet.

 

In het leefgedeelte van de Vantana Ontour Edition heeft Hobby gekozen voor een klassieke indeling: een dinettebank en de twee draaibare cabinestoelen vormen samen de zithoek. Bij beide indelingen van deze buscamper zijn optioneel voorin nog een klein derde en vierde bed te creëren.

Extra slaapplaatsen

Het keukenblok bij de ingang is wit en heeft een strak design. De bovenkasten lopen door tot in het slaapgedeelte. De twee gaspitten en de spoelbak hebben allebei een afdekplaat. De koelkast is aan de kopse kant geplaatst en van twee kanten te openen. De compacte badkamer heeft meerdere opbergvakken, een diepe douchebak en een met een gordijn af te sluiten douche. De Hobby is leverbaar vanaf 61.490 euro.