Reisinspiratie voor dichtbij in Kampeerauto 2

Het is helaas nog onduidelijk wanneer we onbezorgd weer ver op reis kunnen. De nieuwe Kampeerauto biedt daarom volop reisinspiratie voor bestemmingen dichtbij. Zo camperen, fietsen en wandelen we in Zeeuws-Vlaanderen, Brabant en het Friese Gaasterland en net over de grens aan de Duitse wadden.

Verder belichten we in deze editie ook praktische zaken, zoals welk gas is handig in de camper en hoe wordt de accu goed gebruikt, zodat de levensduur van het apparaat niet wordt bekort.

En in deze editie wordt in de rubriek Goed gebruikt een bijzondere camper gekeurd, namelijk de NKC-kluscamper. Welke problemen komen naar boven bij de keuring van de 31 jaar oude Fendt? Natuurlijk is het klusteam nieuwsgierig of de camper de weg nog op kan, maar dat is niet het doel van de kluscamper. Het doel is om te laten zien hoe je als camperaar zelf kleine en grotere  klussen kunt aanpakken. En daar is deze camper perfect geschikt voor. Van alle klussen worden tutorials gemaakt, die vanaf april op nkc.nl te vinden zijn.

Kampeerauto 2-2021 ligt deze week bij NKC-leden op de mat.

Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.