Camperfandag trekt 1.200 camperliefhebbers

De Camperfandag, de landelijke ledendag van de NKC, was een groot succes. Afgelopen zaterdag, 29 februari, kwamen maar liefst 1.200 leden samen in het 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch.

Tijdens de dag konden de bezoekers uiteenlopende presentaties volgen. De presentaties werden goed bezocht, bijna alle zalen waren iedere presentatieronde vol. De onderwerpen van de presentaties liepen uiteen van informatie over de vernieuwing van de app Campercontact tot alles over het opwaarderen van het gewicht van je camper, reisbestemmingen en fotografie onderweg.

Ontmoetingsplein

Op het ontmoetingsplein konden bezoekers bij verschillende stands informatie inwinnen over camperonderwerpen. Ook was er een jeu de boules baan waar fanatiek gespeeld werd en een fietsparcours waar verschillende fietsen konden worden getest. Voor koffie, thee en lunch werd gezorgd. Verschillende partners van de NKC waren aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met hun producten en diensten.

Enthousiaste reacties

Bij de NKC kwamen veel positieve reacties binnen. Stan Stolwerk, directeur van de NKC: “We hebben veel enthousiaste reacties van camperaars gekregen. De presentaties sloegen enorm aan, het was bijna overal volle bak.” Ook is hij blij om op deze manier in gesprek te kunnen gaan met de leden van de NKC. “Het is een unieke gelegenheid om zo veel leden bij elkaar te kunnen spreken. Voor de NKC is zo’n dag ontzettend waardevol omdat we feedback, ideeën en meningen verzamelen die we weer meenemen om onze diensten nog beter af te stemmen op onze leden.”