Extra evenementen komend najaar

De komende maanden wordt er toch nog een aantal evenementen georganiseerd, uiteraard coronaproof. Zo is behalve de diverse rijvaardigheidstrainingen ook een evenement als Ontdekkingstocht Radio Kootwijk weer mogelijk.

Istock Radio Kootwijk Gebouw Web

“We hebben goede hoop dat we de komende weken nog een paar evenementen aan de agenda voor het najaar kunnen toevoegen”, zegt Annetil de Gans, medewerker evenementen en vrijwilligerszaken bij de NKC. “Deze vermelden we op de website.”

Evenementen 2021

De NKC is druk bezig met het programma voor volgend jaar. Dit jaar verschijnt er geen papieren Camper Uit Agenda: de evenementen worden alleen via de website aangeboden. “Zodra alle informatie bekend is, wordt het evenement online gezet en is boeken mogelijk”, zegt De Gans. “Dit is misschien voor veel leden even wennen, maar in de nieuwsbrief en in het magazine Kampeerauto is te lezen wanneer er nieuwe evenementen op de website staan.” De verwachting is dat de eerste evenementen voor 2021 eind september of begin oktober te boeken zijn.    

Wie in 2020 een boeking had die vanwege corona is geannuleerd en in 2021 aan hetzelfde evenement wil deelnemen, moet een nieuwe boeking maken. “Maar we laten het deze mensen wel als eerste weten wanneer dit evenement online te boeken is”, zegt De Gans.