Twee zithoeken in Rimor Evo 77 Plus

De Italiaanse camperbouwer Rimor bouwt zijn wagenpark in 2020 uit met de nieuwe serie Evo. De alkoof- en halfintegraalcampers van deze serie staan op de nieuwe Ford Transit met een tweelitermotor en 130 pk.

Overzicht NKC 8513 Min

Twee zithoeken

Met twee zithoeken valt vooral de halfintegraal Rimor Evo 77 Plus op. Voorin heeft deze camper een dinette, die bestaat uit de draaibare cabinestoelen, twee banken en een deelbare tafel. Achterin heeft de wagen een rondzit, met ook een deelbare tafel. De hefbedden hangen boven de beide zithoeken. Met twee hefbedden en de om te bouwen dinette komt het aantal slaapplaatsen op vijf. Dat is evenveel als het aantal goedgekeurde zitplaatsen.

Marmerlook

Het interieur van de Rimor Evo 77 Plus, uitgevoerd in bruin en beige, is voorzien van dimbare ledverlichting en meubilair met afgeronde hoeken. De keuken, die links van de ingang is te vinden, heeft een keukenblad in marmerlook en is uitgerust met drie gaspitten, een gootsteen en een ruime koelkast met vriezer. In de badkamer met cassettetoilet, kunststof wastafel en een douche, is een raam aangebracht.

De Rimor Evo 77 Plus gaat in Nederland naar verwachting ongeveer 57.500 euro kosten.