Sneeuw- en winterpret in Kampeerauto

December, niet de meest voor de hand liggende maand om met de camper op pad te gaan. Toch heeft deze periode een geheel eigen charme. Daarom in Kampeerauto 9-2019 een paar winterse tips voor een campertochtje.

Zo is er sneeuwpret in Italië en wintersportpret in het Duitse Rothaargebirge. Verder ging een van onze redacteuren in Oostenrijk op zoek naar de oorsprong van het bekende kerstlied Stille nacht. Een bestemming die ook het hele jaar rond kan is Den Helder, lees daar meer over in de Tussenstop. Ook een rondje zwerven langs de Moezel kan in ieder jaargetijde. Verder een verhaal over een bestemming in het hart van Zweden: Dalarna.

Achteruitrijcamera's

Behalve de reisbestemmingen ontbreken ook andere onderwerpen niet in deze editie. Achteruitrijden met een camper kan lastig zijn. Een achteruitrijcamera geeft het meeste informatie over wat zich achter de camper afspeelt. Maar welke camera vergroot de veiligheid het meest? We zetten er een aantal op een rijtje.
Ook een uitgebreid artikel over het importeren van campers uit het buitenland. Wat zijn de voordelen, maar zeker ook: wat zijn de nadelen?

Dit alles en nog veel meer wetenswaardigheden over camperen in Kampeerauto 9, die vanaf 19 november bij de leden wordt bezorgd.

Camper UIT Agenda

Bij deze Kampeerauto zit ook een vernieuwde uitgave van de Camper UIT Agenda. Hierin staan alle nieuwe én vertrouwde evenementen voor 2020. Vanaf morgen, 19 november, is het mogelijk om de evenementen te boeken.

Het magazine is ook digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.