Opnieuw Duitse award voor Campercontact

Campercontact ontving gisteravond in Berlijn een award van de Duitse nieuwszender n-tv en het consumenteninstituut DISQ (Duitse instituut voor Service Quality).

Deutschlandsbesteonlineportale2019 Websize 097

De app met bijna 30.000 overnachtingslocaties voor camperaars won de onderscheiding "Deutschlands beste online Portale" voor het tweede jaar op rij in de categorie camping portals.

Aanbeveling van consument tot consument

De awards van DISQ en n-tv zijn gebaseerd op een groot consumentenonderzoek in diverse categorieën. De bekroonde portals kunnen dan ook worden beschouwd als een aanbeveling van consument tot consument. Carien Bardoel, Manager Marketing & Communicatie, nam de award in ontvangst. Bardoel: "We zijn heel blij dat ook de Duitse gebruiker de app zo waardeert. Het is voor ons een extra stimulans om Campercontact naar een nog hoger plan te tillen."

De app Campercontact voor Android en iOS biedt informatie in zes talen in 56 landen. Hij is verkrijgbaar in alle West-Europese landen en gebruikers kunnen zelf camperlocaties, foto’s en beoordelingen aan de app toevoegen. De informatie die gebruikers toevoegen wordt bekeken door een team van vrijwillige moderatoren, die streven naar een optimale kwaliteit en actualiteit van het platform.