Camperen rond Nationale Sleepbootdagen Vianen

Vanwege de Nationale Sleepbootdagen in Vianen worden twee camperplaatsen tijdelijk gesloten, maar er wordt wel een alternatieve locatie ingericht. Het evenement vindt plaats op 30, 31 mei en 1 juni.

Camperlocatie Sluiseiland, sitecode 48765 en de camperlocatie op Parking Evenemententerrein, sitecode 213, zijn deze week gesloten in verband met de opbouw en afbraak van zowel de kermis als voor de terreininrichting voor het evenement. Camperplaats Parking Ponthoeve is wel open, maar heeft slechts vier plaatsen. De sitecode van Ponthoeve op Campercontact.com is 46806.

Alternatieve locatie

De familie Baars van Parking Ponthoeve stelt een extra stuk land ter beschikking voor camperaars die het evenement willen bezoeken. Deze plek ligt tweehonderd meter verderop. Er zijn bij de Ponthoeve en de extra locatie geen faciliteiten en de mogelijkheid om vuil te storten is beperkt.

Sleepbootdagen

Eenmaal in de twee jaar is Vianen de tijdelijke thuishaven van bijna tweehonderd motorsleepboten tijdens de Nationale Sleepbootdagen. Rond het evenement zijn er ook andere activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. De toegang tot het evenement is gratis.