Twee nieuwe NKC-campergroepsreizen

De NKC heeft het aanbod van de campergroepsreizen met twee avontuurlijke reizen uitgebreid. Voor 2020 staan reizen naar Australië en Namibië op het programma.

“Dit zijn droomreizen voor de camperaar die graag een keer een intercontinentale reis wil maken, maar dan wel mét de camper”, aldus medewerker reizen, Melissa Budding. “De NKC-reizen zijn goed geregeld en hebben een Nederlandse reisbegeleiding. We willen dat de reizigers zoveel mogelijk kunnen zien van deze bijzondere gebieden.”

West-Australië

De reis naar Australië, Western explorer, gaat door het westelijk deel van dit continent. Het westen van Australië is dunbevolkt en heeft een indrukwekkende natuur. De reis gaat van outback tot oceaan.

Verrassend Namibië

Ook de reis Verrassend Namibië kenmerkt zich door imposante landschappen. De reis wordt gemaakt in een fourwheeldrive-camper, omdat de route voor een groot deel off road gaat, onder meer door een van de mooiste wildparken van Afrika, Etosha.

Voor de twee nieuwe reizen zijn informatiebijeenkomsten gepland, voor Australië op 24 juni en Namibië op 17 juni. Tijdens deze bijeenkomsten geven de reisbegeleiders een presentatie over de reis en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Namibie 6 Web