Tips voor voorjaarstrips in nieuwe Kampeerauto

Het is bijna lente: de hoogste tijd om de camper uit de stalling te halen en op pad te gaan. In Kampeerauto 3-2019 staan veel verschillende ideeën voor tripjes dichtbij en wat verder weg.


Binnen Nederland reizen we naar veelzijdig en verrassend Den Haag, zwerven we langs de voormalige Zuiderzee en maken we een tussenstop op de camperplaats in hartje Dalfsen.
Een stukje verder weg is een camperreis langs de schatten van de oudheid door het magische Griekenland. Ook een verhaal met een historisch karakter is dat over het Franse themapark Puy de Fou. Hier maak je een tijdreis door de verschillende eeuwen en het park is volgens de redacteur een bezoekje meer dan waard.

Verder vind je in de rubriek Uit & Thuis tips voor korte en langere uitstapjes in binnen- en buitenland.

Een reis die je zelf wat minder snel onderneemt, is die naar Noord-Noorwegen hartje winter. Lia en Nico van Doorn reisden met hun buscamper naar het hoge noorden, op zoek naar orka’s, bultruggen en haringen in het fjordengebied. Een bijzondere, maar ijzige reis.

Onderweg is een voor de camper goed werkend navigatiesysteem onmisbaar. Voor het magazine  werden de drie nieuwste systemen getest. Ook worden de twee apps speciaal voor campers aan een nader onderzoek onderworpen.

Kampeerauto 3-2019 ligt vanaf 19 maart bij de leden op de mat. Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.