Elnagh komt met buscamper E-Van 2

Een buscamper ontbrak nog in het aanbod van de Italiaanse camperbouwer Elnagh. Dit jaar komt daar verandering in, want Elnagh presenteert de E-Van 2, gebouwd op een Fiat Ducato.

Elnagh

Verder heeft de camper een multi-jet van 150 pk, een automatische versnellingsbak en lichtmetalen wielen van 16 inch. De 5,99 meter lange E-Van 2 heeft achterin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. Dit bed is opklapbaar, waardoor tijdens de reis ruimte voor bagage ontstaat. De zithoek bestaat uit een bank, een deelbare tafel en draaibare cabinetoelen. Deze halve treinzit is om te toveren tot eenpersoonsbed, waarmee het totale aantal slaapplaatsen op drie komt.

Afbeeldingsresultaat voor E-Van 2

Hagelbestendig dak

De sanitaire ruimte, tussen de zithoek en het bed, bestaat uit een cassettetoilet, een wastafel en een douche. Het keukenblok staat aan de kant van de schuifdeur en heeft een tweepitsgasstel en een koelkast van 80 liter. In de buscamper zijn verschillende opbergvakken te vinden, onder meer in de vloer. Voor de stoffering koos Elnagh voor een beige ecolederen variant. Het dak van de buscamper is hagelbestendig.

Als accessoires heeft de E-Van 2 onder meer een Heki-dakluik, een hordeur, een luifel, airco, centrale vergrendeling op afstand en elektrisch bedienbare spiegels. De wagen kost 67.995 euro.