Nieuwe indelingen Carado: T 338 en I 338

Carado presenteert de T 338 en de I 338, een halfintegraal en een integraalcamper met nieuwe indelingen. Het zijn doordachte campers, uit de stal van de Erwin Hymer Group, waar de Duitse camperbouwer deel van uitmaakt.

Frisse interieurs

De nieuwe indelingen kenmerken zich door lichte houtkleuren met accenten in gebroken wit en ruime zichtlijnen. Vanaf de voorstoelen kijk je helemaal naar de achterwand, wat een ruimtelijk gevoel geeft. En heel slim: door de kastjes te voorzien van houtnerf in lengtelijnen, lijkt het interieur groter.

De Carado T 338 en I 338 zijn net geen zeven meter lang. Van de twee enkele bedden achterin maak je in een handomdraai een grote slaapweide. Onder de bedden bevindt zich een grote garage, die vanaf twee kanten toegankelijk is.

Separate douche

De badkamer is voorzien van een toilet. Door een wand om te klappen, ontstaat ruimte om te douchen. In de integraal zit standaard een hefbed boven de cabine. In de halfintegraal is een hefbed boven de zitgroep optioneel leverbaar. Prijzen zijn naar verwachting 59.890 euro voor de halfintegraal en 69.990 euro voor de integraaluitvoering.

Afbeeldingsresultaat voor Carado T 338    Afbeeldingsresultaat voor Carado T 338