Huisdier mee op reis in nieuwe Kampeerauto

Hoe neem je een huisdier mee op camperreis? In de nieuwe Kampeerauto staan tips over hoe je dat op een goede en veilige manier doet.

KA1906 Cover


In dit zomernummer ontbreekt natuurlijk de reisinspiratie niet. Zo zijn er reisreportages over bestemmingen in Italiƫ, Zweden, Duitsland en Nederland.

Onderweg is een campingtafel erg handig. Voor wie er nog op zoek is naar eentje zet Kampeerauto 33 van de nieuwste modellen van verschillende kampeertafelmerken op een rijtje.

Verder in dit magazine een artikel over de verschillende keuringen: de apk, de taxatie en de aankoopkeuring. Elke keuring heeft zijn eigen doel en aandachtspunten en de ene keuring is de andere niet.

Brochure NKC Camperreizen

Bij deze Kampeerauto zit ook de brochure NKC Camperreizen met camperreizen voor het najaar en de winter. De reizen voor de winter van 2020 zijn vanaf dinsdag 2 juli 10.00 uur te boeken. Lees in het magazine ook over de ervaringen van deelnemers met een groepsreis.

Kampeerauto 6-2019 wordt vanaf 2 juli bij de leden bezorgd. Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Campermagazines en via de website.