Eura Mobil Integra Line 720 Q

Eura Mobil staat vanaf zaterdag met zijn nieuwe Integra Line 720 Q op de vakantiebeurs CMT in Stuttgart. Deze integraal heeft voorin de momenteel populaire indeling met twee banken tegenover elkaar. Samen met de draaibare cabinestoelen vormen ze de zithoek.

Integra Line 720 Q


Tijdens het rijden kun je van elke bank een zitplaats met driepuntsgordel maken. Achter de zithoek staat de keuken.

Daarachter is het sanitaire gedeelte, afsluitbaar met een schuifdeur. Regendouche en toilet zijn separaat. Helemaal achterin staat een queensbed van 1,50 meter breed. Dit bed is elektrisch in hoogte te verstellen. Met het bed in de hoogste stand is de hoogte van de eronder gelegen garage 1,15 meter. Optioneel is ook het hefbed voorin boven de zithoek elektrisch verstelbaar. De 720 Q heeft hiermee vier slaapplaatsen. Er is keus uit twee woonwerelden, een met een natuurlijke houtlook en een met hoogglans kleppen.

Winterkamperen kan prima met deze wintervaste Eura Mobil. Daarvoor zorgt onder andere de Alde-vloeistofverwarming, de geïsoleerde en verwarmde afvalwatertank, de verwarmde dubbele bodem en de geïsoleerde ramen. Er zit een dichtheidsgarantie van tien jaar op deze camper. De wagen kost 97.500 euro.

Afbeeldingsresultaat voor integra line 720

Afbeeldingsresultaat voor integra line 720