Dethleffs Globeline T 6613 EB

De Duitse camperbouwer Dethleffs toont op de CMT in Stuttgart een nieuwe compacte halfintegraal. Die staat op het achterwielaangedreven ladderchassis van de nieuwe Mercedes Sprinter.

Globeline Exterieur


De wagen heeft enkele bedden, die om te bouwen zijn tot een groot tweepersoonsbed. De camper is net geen zeven meter lang en hij blijft onder de grens van 3.500 kilogram.

Achterin is een ruime garage. De camper heeft vier zitplaatsen, twee slaapplaatsen en optioneel een hefbed voorin, met een derde slaapplaats. De Globeline beschikt over alle assistsystemen die op de nieuwe Mercedes zitten, zoals ABS, ESP, ASR en spoor-, licht- en zelfs zijwindassist. Optioneel zijn nog meer systemen hieraan toe te voegen, zoals een regensensor en de Distronic-Plus, een actieve afstandsassist.

Onder de kap zit de moderne Euronorm-6d-diesel met 143 pk, met de automatische versnellingsbak 7G-Tronic-Plus. Standaard is de Globeline er in het wit. Wie kiest voor het Style-pakket, krijgt een cabine in zwart-metallic en een zilverkleurige opbouw. De nieuwe Globeline gaat naar verwachting ongeveer 78.000 euro kosten.

Afbeeldingsresultaat voor Dethleffs Globeline T 6613 EB

Afbeeldingsresultaat voor Dethleffs Globeline T 6613 EB