Compacte ruimte: de Wingamm Oasi 540

Klein, maar fijn. Dat is de Wingamm Oasi 540. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze halfintegraal slechts 5,40 meter lang. Daarmee is het de kleinste camper van de Italiaanse fabrikant Wingamm.

Wingamm Oasi 540


De geringe lengte is niet ten koste gegaan van het comfort en de ruimte is efficiënt ingericht. Zo heeft de Oasi 540 heeft een zithoek met een L-vormige bank, draaibare cabinestoelen en een los zitelement. Boven de zithoek is een hefbed van 1,97 bij 1,34 meter. In de zithoek kun je een extra slaapplaats creëren.

Veel werkruimte in keuken

De keuken van de Oasi 540 heeft verrassend veel werkruimte. Verder is de keuken voorzienvan een tweepitskookplaat en een ruime koelkast van 96 liter. Het sanitaire gedeelte bevindt zich achterin en bestaat uit een douche, wastafel en toilet.

Fiat Ducato

De Wingamm Oasi 540 is gebouwd op een Fiat Ducato-chassis en heeft een standaardvermogen van 130 pk, maar is ook leverbaar met 150 of 180 pk. De opbouw is monocoque, dus gemaakt uit één stuk. Het is een prima camper voor wie langere afstanden wil afleggen, maar ook wendbaar wil zijn in de stad. De camper past in elk parkeervak.

Afbeeldingsresultaat voor Wingamm Oasi 540