Weinsberg viert jubileum met rijk uitgeruste CaraTour 600 MQ

Vanwege het vijftigjarig bestaan van Weinsberg komt het Duitse campermerk met de CaraTour 50 years Limited Edition, een jubileumuitvoering van de CaraTour 600 MQ.

Knaustabbert Press 2019 50Years Limited Edition Exterieur

De buscamper is gebaseerd een Fiat Ducato met een Euro 6d-temp-motor van 140 pk. De jubileumuitvoering kenmerkt zich aan de buitenzijde door de lichtgrijze kleur, de sportieve striping, de wielen van 16-inch en het logo van de jubileumeditie. Dit logo is aan de binnenzijde terug te vinden op de eveneens lichtgrijze kussens.

De cabine is onder meer uitgerust met airconditioning en een navigatiesysteem met DAB+-radio. Ook heeft de wagen cruisecontrol. De draaibare cabinestoelen zijn in hoogte verstelbaar en hebben armleuningen. De camper heeft standaard een passagiersairbag en verwarmbare elektrische buitenspiegels. Verder is de CaraTour 50 years Limited Edition voorzien van een BWT-waterfilter. De ingebouwde Truma iNetbox maakt het mogelijk om de verwarming via een smartphone te bedienen.

Extra slaapplaats

Het interieur is uitgevoerd in zilver en grijs, met accenten in antraciet. Sfeerverlichting zorgt in de woonruimte en de badkamer voor een gezellige uitstraling. De zithoek bestaat uit de cabinestoelen en een tafel met nog twee stoelen met gordel en is om te bouwen tot een bed van 180 bij 70 centimeter. Helemaal achterin bevindt zich nog een dwarsbed van 194 bij 152 tot 140 centimeter.

 

De keuken staat links van de ingang. Drie brede lades, een bovenkastje en een onderkast bieden hier genoeg opbergruimte. De koelkast heeft een inhoud van 95 liter. Het werkblad is uit te breiden met een extra plank aan de zijkant. Tegenover de keuken is de badkamer, met een wastafel, een douche en een toilet. Een klapraam zorgt voor ventilatie.

Het jubileummodel van dit caravaning utility vehicle (CUV), zoals Weinsberg een buscamper noemt, is leverbaar vanaf 58.909 euro.