Hymer Tramp S 695: halfintegraal met flinke stahoogte

De nieuwe Hymer Tramp S 695 is gebouwd op een verlaagd Mercedes-chassis, dat zorgt voor een vlakke vloer en een stahoogte van 2,04 meter in het woongedeelte. Deze halfintegraal staat op de Sprinter met een 143 pk-motor en voorwielaandrijving.

Hymer Tramp

De nieuwste halfintegraal van Hymer is 7,39 meter lang en 2,29 meter breed. De wagen is uitgerust met keyless entry en diverse assist-systemen, waaronder grootlichtassist, zijwind-assist en verkeersbordherkenning. De afstandsassistent Distronic houdt automatisch de afstand tot de voorganger in de gaten.

Face-to-face-indeling

Voor het interieur van de Tramp S 695 koos Hymer voor hoogglans in combinatie met hout, modern en licht dus. De banken staan in de lengterichting tegenover elkaar in de face-to-face-indeling. Om meer doorgang te creƫren, is het mogelijk om de tafel in te klappen. Wie met vier personen op pad wil, kan de banken ombouwen tot twee zitplaatsen met gordel.

Afbeeldingsresultaat voor Hymer Tramp S 695

De Tramp S 695 is uit te breiden met een hefbed boven de zithoek, waarmee er in totaal vier slaapplaatsen ontstaan. Door voor een hefbed te kiezen, blijft er in het woongedeelte nog 1,90 meter aan stahoogte over. De andere twee slaapplekken zijn achter in de camper te vinden. Hier staat een in hoogte verstelbaar queensbed van 1,95 bij 1,50 meter. De slaapkamer is met een schuifwand af te sluiten van het woongedeelte.

Airco en usb

De badkamer is voorzien van grote ramen, spiegels en een dakluik. De stahoogte bedraagt hier 1,94 meter. In de keuken staat een hoge koelkast van 152 liter. Een oven behoort tot de opties. In de zithoek en bij het bed zijn usb-aansluitingen te vinden. De garage is te bereiken via een grote deur aan de passagierskant. De nieuwe Hymer-halfintegraal is leverbaar vanaf 82.000 euro.