Gewichtige zaken in Kampeerauto 4

Het gewicht van de camper blijft altijd een dingetje. Vandaar dat de NKC de bewustwordingscampagne Weet wat je weegt heeft gelanceerd. In dit nummer aandacht voor deze campagne met onder meer het belang van wegen, een ideaal gewicht en afvaltips.

Cover KA0419


Maar natuurlijk staat er veel meer in deze Kampeerauto. Zo is te zien hoe een Amerikaanse schoolbus wordt omgebouwd tot camper en vertellen we meer over het belang van de distributieriem. In de rubriek Slim gefikst is te zien op welke manier je zelf het koord van een plisséhordeur kunt vervangen.

Tim en Sonja reizen met een missie. Zij trekken een half jaar met hun kinderen in hun buscamper door Europa om pannenkoeken te bakken voor mensen die het minder goed hebben. Verder zwerven we door de Noordoostpolder en Flevoland, rijden we langs botanische tuinen en bezoeken we camperplaatsen die iets extra’s aan de bezoekers bieden. Buiten onze landsgrenzen ging een van onze redacteuren op zoek naar geluk in Noorwegen. Een andere redacteur bezocht de kuuroorden en de kastelen in West-Bohemen, Tsjechië.

Dit en nog veel meer camperwetenswaardigheden in Kampeerauto 4-2019. Deze editie ligt vanaf 18 april bij de leden op de mat. Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.