Boxstar Road 540: compact en compleet

Groot, klein, luxe of eenvoudig: buscampers zijn er in veel soorten en maten. De Knaus Boxstar Road 540 is met slechts 5,41 meter de kleinste camper van de Duitse fabrikant.

Knaus

Desondanks is buscamper van binnen verrassend ruim. Dat maakt hem geschikt voor snelwegen, kronkelige bergwegen en drukke steden.

Flexibele tafel

Standaard heeft de buscamper een keuken met een koelkast van 70 liter, een toiletruimte met douchecabine, een tweepersoonsdwarsbed achterin en softclose meubelkleppen. De zitgroep bestaat uit draaibare voorstoelen, een uittrekbare zitbank – die dienst kan doen als extra bed – en een flexibele tafel. Deze is eenvoudig tegen de zijwand te klappen, waardoor er extra ruimte ontstaat.

Verschillende indelingen en stoffen

De Knaus Boxstar Road 540 is verkrijgbaar in acht verschillende indelingen. Voor ieder wat wils dus. Hetzelfde geldt voor de bekleding, want er is keuze uit vijf verschillende stoffen. De standaard versie met de 2.0 multi-jet met 115 pk heeft een maximaal totaalgewicht van 3.300 kilogram. De versie met de optionele 2.3 liter diesel met 130 pk mag maximaal 3.500 kilogram wegen. Verder zijn de wagens identiek: even breed en hoog, respectievelijk 2,05 en 2,58 meter. De stahoogte binnen is 1,90 meter. De Knaus Boxtar Road 540 is leverbaar vanaf 52.738,00 euro.