Volkner Performance Perfection

De Volkner Performance Perfection is met 10,8 meter niet de grootste camper, maar met het bus-onderstel van Volvo wel een van de comfortabelste.

Volkner Kdausw DSC6157 60 Web


De motor huist achterin en tussen de voor- en achterwielen is genoeg ruimte voor een uitschuifbare garage. Je rijdt je Mini of Fiat 500 op een platform en laat dit vervolgens naar binnen glijden. Weer eens wat anders dan de fietsen achterop. De Volkner is voorzien van de modernste assist-systemen, luchtvering en heeft 350 pk ter beschikking.

De optioneel leverbare slide-out van de Volkner heet bij deze wagen een wall-out, omdat vrijwel de gehele zijwand over een lengte van 9,5 meter naar buiten komt. Deze wall-out is ook in de winter te gebruiken: één druk op de knop en door de ingebouwde verwarming smelt de sneeuw die erop ligt. Daarna kan hij zonder problemen weer ingeschoven worden. Op de site van Volkner staan zes voorbeelden van interieurs. Maar de klant mag ook zelf aangeven hoe hij het wil hebben. Per gebouwd exemplaar zal daarom ook de prijs verschillen.

Afbeeldingsresultaat voor Volkner Performance Perfection