Kampeer & Caravan Jaarbeurs bijna van start

Ook dit jaar is er op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs weer veel te beleven. Je kunt proefrijden met een camper, in het theater een presentatie bijwonen of een NKC-reis door een vr-bril beleven. Natuurlijk zijn op de beurs de nieuwste modellen campers en caravans te zien.

Kcj Agenda

Presentaties

De NKC is aanwezig op de beurs in hal 7, C050 met de NKC-stand en er is aandacht voor de verkiezing van de Kampeerauto van het jaar. Op de beurs staat een speciale stemstand, waar bezoekers een stem op hun favoriete camper kunnen uitbrengen. Stemmen kan in de categorie├źn buscamper, halfintegraal en integraal. De winnaars worden in januari bekendgemaakt op de Caravana in Leeuwarden. Er worden dagelijks presentaties gegeven over diverse onderwerpen:

  • Camper kopen? Weet wat je koopt!
  • Camperen in 2040
  • Zuinig camperen binnen handbereik


Op parkeerterrein P2 is dit jaar weer de tijdelijke NKC Camping ingericht. Deze is niet alleen toegankelijk voor campers maar ook voor caravans, vouwwagens en tenten. De parkeerplaats ligt buiten de milieuzone. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is te bezoeken van 10 tot en met 14 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.