Hymer B-klasse ModernComfort Camper van het jaar 2019

De Hymer B-klasse ModernComfort T 580 heeft de titel Camper van het Jaar 2019 in de wacht gesleept, een onderscheiding die wordt toegekend door de ANWB. Dat is bekendgemaakt op de openingsdag van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

De jury van ervaringsdeskundigen en journalisten, die de campers heeft beoordeeld op innovatie, originaliteit, technische kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en prijs-kwaliteitverhouding, was vooral te spreken over het grote aantal voorzieningen voor veiligheid en assistentie, waarmee de camper standaard is uitgerust. Ook noemde de jury de grote ruimte in de dubbele bodem, die mogelijk in de toekomst te gebruiken is voor voorzieningen voor elektrische aandrijving. Van binnen valt de camper op door ruime zichtlijnen en een obstakelvrije doorloop.

Hymer B Klasse Moderncomfort T 580

Salesmanager Michel Verhoeven van de Erwin Hymer Group Nederland heeft de onderscheiding in ontvangst genomen en toonde zich blij verrast. “De titel biedt ons een prachtig platform om deze camper extra voor het voetlicht te kunnen brengen.”