Camperen op het water in Kampeerauto 3

Camperen op het land én op het water, het kan. Erik Jan Elmers bouwde een kamfibie en demonstreerde deze vol trots aan Kampeerauto. In het nieuwe magazine staat een uitgebreid artikel over dit bijzondere voertuig.

Cover NKC KA032018


Wat zijn de opties voor de camperaar die een aantal dagen niet aan de stroompaal wil of kan staan met de camper? Kampeerauto zet de mogelijkheden op een rijtje: van zonnepaneel tot windturbine.

Ook in dit nummer een artikel over het C1-rijbewijs, dat dit jaar vijf jaar bestaat. Want in hoeverre sluit onder meer de lastige theorie aan op de praktijk van de gemiddelde camperaar?

En in de rubriek Signalement staat de winnaar van de verkiezing Kampeerauto van het jaar in de categorie halfintegraal nog even vol in de schijnwerpers: de Adria Coral Axess 600 SL.

Natuurlijk ontbreken ook in deze Kampeerauto de reisverhalen niet. De redacteuren reisden naar Spanje, Tsjechië, Zweden en in ons landje naar de Achterhoek en Utrecht.

Kampeerauto 3-2018 ligt vanaf 20 maart bij de leden op de mat. Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.