Handgeschakeld of automaat in Kampeerauto

Steeds meer camperaars kiezen voor een automaat in plaats voor een handgeschakelde versnellingsbak. Het komende nummer van Kampeerauto, dat vanaf morgen bij de leden wordt bezorgd, zet de verschillen én de voor- en nadelen op een rij.

001 001 NKC KA062018 Cover

Ook aandacht voor de inwendige mens. Camperaar en NKC-lid Petra Knoth schreef het boek Smakelijk kamperen en deelt een van haar succesrecepten met de lezer.

In deze editie weer veel uiteenlopende toeristische bestemmingen. Zo wandelen we in de Franse Jura en zoeken we in België en Noord-Frankrijk de sporen van de Eerste Wereldoorlog. Verder wordt een tussenstop in Oirschot gemaakt en zwerven we over de Veluwe. Avontuurlijk is ook de ontdekkingsreis rond IJsland.

Bij deze Kampeerauto zit ook de brochure NKC Camperreizen met camperreizen voor het najaar en de winter. De reizen voor de winter van 2019 zijn vanaf dinsdag 3 juli 10.00 uur te boeken.

Kampeerauto 6-2018 wordt vanaf 3 juli bij de leden bezorgd. Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Campermagazines en via de website.