Caravana 2018 donderdag van start

De grootste kampeerbeurs van Nederland, de Caravana, gaat weer van start. Van komende donderdag 18 tot en met dinsdag 23 januari kunnen bezoekers terecht in het WTC Expo te Leeuwarden.

Caravana 2017 2

De Caravana pakt dit jaar weer flink uit met camper- en caravanprimeurs, kampeeraccessoires en de nieuwste kampeertrends. Behalve het Europaplein, met zo’n tweehonderd Europese campings, is er dit jaar voor het eerst een Viva Hollandiaplein, met uitsluitend campings van eigen bodem.

Ook kan er worden gestemd op de Caravana Designprijs 2018. In deze verkiezing strijden tien innovatieve en futuristische ontwerpen om deze designprijs, die is onderverdeeld in een vak- en een publieksprijs. Bezoekers kunnen tijdens de beursperiode stemmen op hun favoriete ontwerp. De winnaar van de vakprijs wordt op donderdag om 13.00 uur bekendgemaakt.

Natuurlijk ontbreekt de NKC niet op de beurs. Behalve de gewone NKC-stand is er ook een stand waar de winnaars van de verkiezing van de Kampeerauto van het jaar te bewonderen zijn. De uitslag van de verkiezing wordt bekendgemaakt op de openingsdag van de beurs, donderdag 18 januari, om 11.00 uur. De NKC-stands zijn te vinden in hal 3.

NKC-leden kunnen voor de Caravana toegangskaarten met korting kopen.