Giottiline Therry op de Caravana

Het Italiaanse campermerk Giottiline komt met twee nieuwe halfintegralen onder de naam Therry: de 32 met enkele bedden achterin en de 34 met een queensbed. Verder zijn de modellen gelijk aan elkaar.

PLA Giottiline Exterieur

Dealer en importeur Van Erp Auto’s en Campers uit Goor toont ze op de komende Caravana in Leeuwarden. Giottiline maakt deel uit van de Franse Rapido-groep en staat bekend om het Italiaanse design.

De Therry heeft een nieuwe bodemconstructie van lichtgewicht fiberglas. De camper is prima geschikt voor de wintersport: de bodem en de wanden zijn extra geïsoleerd en het dak is van hagelbestendig gfk. De wagen heeft vijf zit- en slaapplaatsen. Boven de cabinestoelen hangt een hefbed. Standaard zorgt een Truma C6000 met CP Plus-bediening voor de verwarming. De badkamer is ruim en heeft een gescheiden douche en toilet.


De Giottiline Therry heeft de Citroën Jumper als basis, met een motor van 130 pk. Tegen meerprijs is hij ook verkrijgbaar op een Fiat Ducato-chassis. Naar keus is dat een handgeschakelde versie of een automaat. Hij is leverbaar vanaf 67.900 euro.