Flowcamper introduceert Flowcamper Space

De Duitse buscamperbouwer Flowcamper heeft een nieuw basismodel geïntroduceerd: de Flowcamper Space. Het instapmodel is in Duitsland verkrijgbaar vanaf € 39.000. In Nederland komt daar zo’n € 10.000 aan BPM bovenop.

Flowcamper 1

De Duitse buscamperbouwer Flowcamper heeft de Volkswagen T6 als basis en is uitgerust met uitneembare meubels. Hierdoor is de eenvoudige hippiebus ook als vrijetijdsvoertuig te gebruiken.

Achter de bestuurdersstoel bevindt zich de keukenmodule met daarin een compressor koelbox van 25 liter, grote lade, spoelbakje, kookpit en twee jerrycans van twaalf liter voor schoon en vuil water. De bodem is van echt hout vervaardigd, net als de draaibare tafel.

De buscamper heeft daarnaast een opklapbare achterbank, die kan worden omgebouwd tot een driepersoonsbed. Het hefdak zorgt voor de noodzakelijke stahoogte en telt twee slaapplaatsen. In totaal bevat de Flowcamper Space acht zitplaatsen.

Verder beschikt het nieuwe basismodel over een standkachel op diesel, een huishoudaccu, usb-stopcontacten en led-binnenverlichting.

De nieuwe Flowcamper Space te zien op de Caravan Salon in Düsseldorf.