Kora maakt camper van VW Amarok

Dat een pick-up met woonunit ook mooi kan zijn, laat het Duitse Gehocab GmbH zien. Het bedrijf zet een unit met de naam Kora op een VW Amarok met dubbele cabine, met duidelijk oog voor design.

Amarok

De bouwer heeft gekeken naar ruimte, licht en functionaliteit. De unit moest net zo comfortabel zijn als thuis. Met veel lichtinval, lichte kleuren en slimme oplossingen die weinig plaats nodig hebben. Het bed in de alkoof meet 195 bij 200/140 centimeter. Met uitklapbare wanden is de doucheruimte te vergroten tot 90 bij 110 centimeter. Met zonnepanelen op het dak, accu’s van het type LifePo4 en grote watertanks, is de combinatie behoorlijk onafhankelijk van voorzieningen. 

Afbeeldingsresultaat voor VW Amarok kora


Het bedrijf bouwt op wens van de klant. Kleuren en materialen; al dan niet een doorgang; de hele achterkant als klep te openen of niet; welke accessoires; een ingebouwde luifel; je hebt het helemaal zelf voor het zeggen. De lichtgewicht unit is gemaakt van carbon en weegt compleet slechts 585 kilogram. Dat de prijslijst pas begint bij 150.000 euro zal niet verbazen.