Dethleffs Alpa ook als integraal

Dethleffs komt op de komende Caravan Salon in D├╝sseldorf met de nieuwe 8,5 meter lange integraal Alpa I 7820-2. De Alpa-serie van Dethleffs is er al sinds 2011 en bestond tot nu toe uit drie alkoofmodellen met een royale rondzit achter in de camper. De indeling is speciaal voor koppels die de ruimte willen hebben onderweg.

Alpa

De nieuwe integraal heeft een aantal zaken gemeen met de alkoofmodellen. Zo heeft ook deze camper een ruime rondzit aan de achterkant, een grote sanitaire ruimte en een eveneens ruime keuken. Boven de cabine voorin hangen bij de integraal enkele hefbedden. Die zijn met een lengte van 2,10 meter ruim te noemen. De volwaardige eenpersoonsbedden kunnen bovendien zakken tot op heuphoogte, wat het in- en uitstappen vergemakkelijkt.

GRANDALPA I7820 WOHNWAND VIRGINIAEICHE AMAROJPG

De Alpa-integraal staat op een Fiat-chassis met geïsoleerde en verwarmde dubbele bodem. Hierin zijn de watertanks vorstvrij gemonteerd. De camper is daarmee het hele jaar inzetbaar. De buitenkant heeft een gladde beplating, naar keuze in wit of zilver.

Wat de integraal gaat kosten, is nog niet bekend. Naar verwachting start de verkoop in de herfst.