Buscamper met slide-out uit India

Pinnacle Vehicles uit India had al ervaring met het bouwen van ambulances, rijdende kantoren en personenbussen voor vips. Nu brengt het bedrijf de Finetza op de markt, een buscamper met een slide-out.

Afbeeldingsresultaat voor Finetza

De wagen was te zien op de Auto Expo 2018 in New Delhi en trok daar de nodige aandacht, wat gezien zijn verschijning niet vreemd is. Het gehalte aan luxe en comfort is over de top te noemen. De buitenkant oogt futuristisch. Aanspraak op de camping zal hiermee geen probleem zijn.

De koper bepaalt de uiteindelijk indeling. Zo is er standaard geen keuken, slechts een kitchenette met een waterketel en een koelboxje. Je kunt kiezen tussen een sunroof of een moonroof boven het bed. Dat bed schuift aan de achterkant naar buiten als het bedtijd is. Het aantal slaapplaatsen varieert, afhankelijk van het model, van twee tot maximaal acht. Een geluiddichte ruimte behoort eveneens tot de opties. Natuurlijk is er wifi aan boord en zit de camper vol met usb-poorten en stopcontacten. Er zijn voor zover bekend geen plannen om deze bruut naar Nederland te halen.

Finetza Interieur