Nederland centraal op Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Ook dit jaar is er op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs weer veel te beleven. Zo kun je een proefrit maken in je favoriete camper en kunnen de nieuwste elektrische fietsen, vouwfietsen en scooters worden getest op het fietsparcours.

KCJ Klein

Het thema van de beurs is dit jaar Nederland. Heel veel activiteiten staan in het teken van onze eigen kikkerlandje. Natuurlijk zijn op de beurs de nieuwste modellen campers en caravans te zien. Ook de laatste trends op kampeergebied en accessoires zijn er te vinden.

De NKC is ook aanwezig op de beurs in hal 7, C128 met de NKC-stand. Natuurlijk is er ook aandacht voor de verkiezing van de Kampeerauto van het jaar. Op de beurs staat een speciale stemstand, waar bezoekers een stem op hun favoriete camper kunnen uitbrengen. Stemmen kan in de categorie├źn buscamper, halfintegraal en integraal. De winnaars worden in januari bekendgemaakt op de Caravana in Leeuwarden.

Op parkeerterrein P2 is dit jaar de tijdelijke NKC Camping ingericht. Deze is dit keer niet alleen toegankelijk voor campers maar ook voor caravans, vouwwagens en tenten. Dit spreekt veel beursbezoekers aan, want de camping is al volledig volgeboekt. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is te bezoeken van 11 tot en met 15 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.