Integraal met kinderkamer

De Franse camperbouwer Itineo biedt sinds kort een integraal met een kinderkamer: de nieuwe SLB 700 heeft achterin een af te sluiten ruimte met drie slaapplaatsen. Twee in het stapelbed en de derde in de tot een bed om te bouwen dinette. Wie het onderste bed van het stapelbed niet nodig heeft, kan dat wegklappen om zo meer bagageruimte te creƫren.

De ouders kunnen slapen in het hefbed van 190 bij 140 centimeter voor in de camper. De zithoek heeft een L-vormige bank en is ook te gebruiken met het hefbed in de lage stand. De grote ramen laten veel daglicht binnen. De keuken heeft een driepitsgasstel en een koelkast van 142 liter. Met de deuren van het zogenaamde Raumbad, tussen de keuken en de kinderkamer, kun je die laatste van de rest van de camper scheiden. Handig voor als de kinderen gaan slapen. Standaard is het Kiddy-Neo pakket: vrolijke puzzelvloerbedekking, krijtjes en een verzameling spellen voor onderweg. Standaard heeft de wagen vier zitplaatsen, uit te breiden naar vijf.

Opwaarderen mogelijk

De SLB 700 heeft de Fiat Ducato als basis en is 6,99 meter lang. Hij blijft onder de grens van 3.500 kilogram en heeft een laadvermogen van 490 kilogram. Opwaarderen is mogelijk. De wagen kost rond de 72.000 euro.

Itineo 3