Eura Mobil herintroduceert Integra

Eura Mobil had eerder al een grote integraal onder de naam Integra. Die verdween echter stilletjes uit de folder. Nu zijn de modellen terug. De Integra is helemaal opnieuw ontwikkeld en dat zie je meteen aan het uiterlijk. Een hogere voorruit, een brede grill en boos kijkende koplampen vallen op.

Integra Front

De motor is beter bereikbaar dan voorheen en alle verlichting is led. De knipperlichten ‘lopen’, zoals Audi daar als eerste mee kwam. Binnen kun je precies de sfeer maken die je hebben wilt: de binnenverlichting biedt veel mogelijkheden.

Er komen vier modellen, twee keer een 890 van 8,99 meter lang en twee keer een 700, van 7,16 meter. Beide modellen hebben de toevoegingen QB of EB, wat duidt op een queensbed dan wel enkele bedden. De Integra is 2,88 meter hoog en 2,32 meter breed.

De voorwielaangedreven integraal heeft 130 pk onder de kap, staat op een AL-KO-chassis en heeft een stahoogte van twee meter. De 700-modellen blijven onder de grens van 3.500 kilogram. De 800-modellen zijn er vanaf 3.500 kilogram. Ze zijn vanaf juli verkrijgbaar, voor prijzen vanaf ongeveer € 100.000.